Wednesday, July 1, 2009

Ana Maria Strauss, 2 ani cu suspendare pentru omor din culpa


Ana Maria Strauss , directorul general al Heinrig Romania, care anul trecut a accidentat mortal o studentă pe trecerea de pietoni, pe şoseaua Kisselef, a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare si obligata la suma de 135000 de euro despagubiri familiei victimei.
Cine spunea ca in Romania justitia nu functioneaza? Mai ales cand esti infipt in conectii pina la motul suprem si blond , Elena Udrea.


Sa recapitulam,

04 iulie 2008

Musamalizare in "Cazul Tatianei Duplei"???

Incerc un sentiment de neputinta si de frustrare. Tatiana Duplei este omorata de o toanta pe numele ei Anamaria Ştraus si abia acum dosarul a ajuns pe mana procurorilor. Unde mai punem ca doamna refuza sa vina la audieri si s-a dispus aducerea ei cu mandat.Parchetul General a preluat de la politie abia in urma cu doua saptamani dosarul in care pe 27 martie a.c., pe Soseaua Kiseleff, Tatiana Duplei din Republica Moldova in varsta de doar 20 de ani si-a pierdut viata.
Procurorii au dispus cercetarea pentru ucidere din culpă a Anamariei Ştraus, femeia aflată la volan şi care a omorât, pe trecerea de pietoni, o tânără studentă din Republica Moldova, chiar sub privirile poliţiştilor.
Surse judiciare au declarat pentru ziarul Gândul că, deşi poliţia a dispus efectuarea unei expertize tehnice a maşinii, Parchetul a infirmat prin ordonanţă această expertiză, întrucât faza cercetărilor era doar cea de acte premergătoare. „Conform legii, nu se poate face o expertiză tehnică a unui autoturism, fără să se fi început urmărirea penală”, au mai afirmat aceleaşi surse.
O astfel de expertiză ar fi fost în favoarea autoarei accidentului, care ar fi putut invoca oricând nulitatea acestei probe. În aceste condiţii, procurorii au dispus din nou efectuarea expertizei tehnice a autoturismului Audi, însă nu au stabilit obiectivele acesteia, urmând ca acestea să fie precizate în prezenţa Aneimaria Ştraus, a avocatului sau a expertului consilier angajat de către ea.
Expertiza tehnică constituie o probă importantă, întrucât sunt multe „portiţe“ pentru ca cei ce se fac vinovaţi de accidente rutiere soldate cu moartea victimei să scape nepedepsiţi. În cazul acesta, dacă Anamaria Ştraus ar invoca şi ar dovedi că maşina cu care a produs accidentul a avut probleme tehnice, atunci ar putea cere circumstanţe atenuante şi, prin urmare, pedeapsa ar putea fi mai uşoară.
Via Ioska

1 comment :

Anonymous said...

alta infractoare care haleste din banii poporului, ne omoara pe trecerile de pietoni si tot ea e cu clontu mare.
cum dracu nu se gaseste careva sa-i rupa pizda in ea pe alee seara.....?