Thursday, December 1, 2011

PDL-ul unit in cuget si nesimtiri pentru Ziua Nationala


Brigadiera Ana Zvirid de la organizatia PDL Bucuresti , Sector 1 , si-a mobilizat trupele pentru Ziua Nationala printr-un ordin de zi pe unitate care suna in felul urmator :

Maine 1. Decembrie
1. 1 Decembrie - Ziua Republicii
Avem bucuria de a sarbatori aceasta zi alaturi de Presedintele TRAIAN BASESCU si va asteptam la orele 8.30. la Arcul de Triumf , intrarea in Parcul Herastrau, colt cu B-dul Maresal Prezan.
Prezenta obligatorie !
(cei care vor absenta vor fi exclusi din partid)

Semneaza
Ana Zvirid
(tel . 771.542.008)

PS: Ce am observat astazi in prefata evenimentelor de la Arcul de Triumf, noua mascota a lui Basescu, Gabriel Oprea a salutat select , trecand usor peste persoana nongrata a Elenei Udrea. Pasaricile din gradina Cotrocenilor ciripesc seara , inainte de culcare, despre o idila unisex intre Basescu si generalul fermentat. Tot ele, pasaricile, barfesc despre adulterul comis de Basescu in detrimentul PD , indreptandu-si atentia catre partida interesului national. Marinarul se adapteaza usor , experienta navigatorului de cursa lunga il motiveaza pe Oprea sa dea ochii peste cap mai abitir ca Marilyn Monroe

2 comments :

Anonymous said...

La Mulţi Ani, România !!
La Mulţi Ani, românilor de pretutindeni !!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XPXimA-8qZ0

Basarica said...

Lasa ziua nationala. Nu e natiune pe aici. Mai bine spune daca platesti pariul ala sau nu :) iti pot face un discount daca nu mai asteptam 3112.2011. Ce zici ? :)