Friday, July 20, 2012

Legaturi penale intre falimentul Postei Romane si SC Total Services SRL

In spatele falimentului Postei Romane se afla SC Total Post Services SRL . Aceasta firma s-a bucurat de contracte fara licitatie cu majoritatea institutiilor statului :ANAF, Politia Romana, Tribunale mai nou cu BCR.
Firma controlata de Cristinel Vasile Petcu. Iar la persoana de contact apare un Cioclov Marius. Ambele nume sunt legate de o alta firma - Tichet PLUS Services SRL.
O alta firma a grupului Petrovici, Tichet Plus Services SRL, este detinuta azi, oficial, de un offshore, QUICK & SMART TRADING LTD si este administrata de Cristinel Vasile Petcu. Datorita afacerilor in care a fost implicata, firma si-a schimbat de doua ori numele. Astfel, ea s-a numit initial GFS Services Romania, apoi Q & S Distribution SRL, iar in final Tichet Plus Services SRL." Razvan Petrovici este fiul fostului director al CEC-ului, Carmenco Petrovici si finul lui Virgil Magureanu .
TOTAL POST distribuie in Tg.Mures cardul de sanatate european. Deci Casa Nationala de Sanatate NU a incheiat contract cu Posta Romana.

No comments :