Monday, July 30, 2012

Securizarea mafiocratiei - „Frankfurter Allgemeine Zeitung” il acuza pe Victor Ponta de crima


Motto : Pe Basescu l-au salvat mortii, mortii lui de Zombie politic

Ultimele zbateri ale regimului mafiot construit in jurul lui Traian Basescu devoaleaza aspecte de o gravitate nemaintalnita. Disperarea si panica cuprinde Klanul pina in citoplasma celulelor sale. Intr-un articol recent , publicat in 28 iulie 2012 de cotidianul cu pretentii, „Frankfurter Allgemeine Zeitung” , citeaza ca sursa de baza o persoana asupra carui discernamant planeaza serioase dubii. Simona Fica , cunoscuta in mediul virtual sub zeci de identitati false , Autorul articolului , Von Karl-Peter Schwarz, a obtinut de la ea informatii pe care apoi le-a publicat sub garantia brandului "F.A.Z" sub titlul " Er glaubt, dass er mit allem durchkommt ". caracatita ICR subordonata rezidentilor SIE din lumea larga, a folosit in ultima perioada zeci de milioane de euro in atacul sau concertat indreptat catre liderii Uniiunii Social Liberale , care a afectat imaginea Romaniei , provocand prin simpatie, un efect toxic pentru economie , intr-o situatie de criza profunda provocata de inconstienta infractionala a clanului Basescu. Se folosesc cele mai penale metode in razboiul informational /mediatic lansat de slujitorii bolnavi ai sistemului , viitori coinculpati ai suspendatului. Insa cea mai abjecta selectie este cea folosita in diversiunea publicata in „Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Sa arunci in linia intai personaje protejate de certificate medicale, este mult peste imaginatia unui om normal, care n-a trecut prin viata ca gasca prin piscina de la Vila Dante. Nici nemtii nu mai sunt ce-au fost, influenta dederistei Angel Merkel a transformat Germania respectata si invidiata, din perioada adevaratul crestin-democrat, Helmuth Khol, intr-o tara urata de majoritatea partenerilor europeni.
Presa europeana ,acompaniata discret de cateva branduri de presa americana, afectate de criza printului , au tavalit Romania, calcand in picioare , urinand efectiv pe tot ce nu apartinea clanului infractional basescoid. Atacurile au inceput la scurt timp dupa instalarea guvernului Ponta si mai virulent dupa preluarea interimatului de catre Crin Antonescu.Totul regizat de laboratorul serviciilor tehnice arondate fostului presedinte. In zilele urmatoare ne vom lamuri cine si cum a jucat cartea. Curtea Constitutionala , Parlamentul , tradarile si tradadorii vor intra in scena finala . Va fi un razboi neconventional fara limite , tortionarii basisti din mas media si de aiurea s-au lansat pe turnanta , este ultima lor sansa in lupta pentru supravietuire economica si "profesionala".
Elan Schwarzenberg a decis sa-si schimbe stiristele cu o noua garnitura importata din Monaco. Tristoii, Turcestii si palmasii revolutionari de labe 1 vor fi conectati in curand la reteaua de energie solara de la capul Podului Basarab , pleava atarnatoare forteaza fofilarea printre supravietuitori.
Se salveaza cine poate , mai putin voi, luzaroilor ...

2 comments :

Evelyn said...

Asta e o nebuna dom'le, i-am vazut certificatele medicale care atesteaza schizofrenia, circula viral pe Facebook , s-au facut de cacat nemtii ;-)))

Roxana I. said...

Bravo Marius!
Sti sa pierzi!