Monday, March 10, 2014

Scenariul "Moscova", Copy & Paste , Ponta -Basescu

UPDATE 02 Aprilie 2014 : Afacere Pesedisto- Cotrocenista : Elena Basescu are unda verde sa candideze  pentru   Senatul Romaniei , pe 25 Mai , in colegiul vacantat de Dan Voiculescu.


"Pentru ca Securitatea n-a murit. Securitatea a nascut pui vii.  I-a tuns, le-a cumparat costume armani si ochelari cu rame Prada, i-a trimis la Oxford, Harvard si alte fabrici de diplome sclifosite, i-a bagat in Parlament, in ministere, in servicii, in institutele de sondare a opiniei, in biserici, in ong-uri, in “intelighentie”, in Piata Universitatii, in companiile de stat, in companiile private, in firmele care au contracte cu companiile de stat, si, in principiu, cam peste tot.  Probabil ca exista mari sanse sa ii gasim si la chioscul din coltul blocului. Securitatea “reformata”, spilcuita, inteligenta, poliglota, culta in cap, iubitoare de raliuri si sejururi luxoase, sau securitatea grobiana, cu burta greu strinsa in sacou cromat, cu ceafa transpirata si iubitoare de manele, securitatea rasata, cu papion si abonament la biblioteca, securitatea tinara si plina de promisiuni de mai bine pentru tarisoara. Securitatea este ca aerul pe care il respiram. Este o mentalitate, un mod de viata, un mod de a conduce o tara, de a face averi si de a intinde tentaculele puterii peste tot. Este minciuna care ni se serveste in fiecare zi sub denumirea de “realitate” si pe care o inghitim cu pofta,  si speranta ca, anul asta, la alegerile astea, de data asta, vom trage lozul cu noroc si vom primi mai multa faina si biscuiti mai fragezi la coada pentru “ajutoare”. - Adriana Dutulescu in  "Realitatea Mea" 

 Fratia Securitatii a hotarat : Basescu si Ponta in carti pentru linistea voastra. In toamna lui 2014, "ursitoarele" s-au pronuntat pentru continuitate, blatul valabil parafat inca in 2010, cand Victor Ponta a fost plantat la sefia PSD in ciuda sanselor minime , carlanul l-a detronat pe Geoana pentru a putea fi promovat in forta de masinaria de propaganda , mass media si tot tacamul. Pactul de coabitare - Ponta / Basescu este parte din planul apocaliptic pregatit cu grija de sistem. Singurul care putea proteja caracatita este unul de-al lor, liberalii au fost de la bun inceput, victima colaterala a jocurilor. Daca veti continua in apatie si dezinteres, va puteti trezi, din iarna, cu un presedinte gonflabil, Victor Ponta ,  un premier jucator, Traian Basescu si cu Eba   un nou mandat , sprjinita  din umbra de PSD. Asta e scenariul , copy & paste dupa Putin /Medvedev , distributia si ordinul de zi pe unitate indica un FSN all inclusive.
In 2012 cand s-a dus/ ca ultima zdreanta/ sa-si  ia poruncile de la Barroso am spus ca Ponta este o mostra rara  din cea mai perversa specie a curvelor politice, fara scrupule.  O molusca bipeda inventata de servicii sa ne otraveasca vietile pe termen limitat. Suntem in 2014 si impresia mea despre aceasta muratura politco-ideologica s-a acutizat. Corectul si cinstitul, vorba ma-sii, insurubeaza, zambind chinezeste, cutiul in spatele celor fara sprijinul carora ar fi ajuns prim ministru la el in baie. Pentru a-si desavarsi opera distrugerii USL, Premierul TV va sustine ungerea maidanezului Tariceanu la sefia senatului Romaniei. Haremul dregatoriilor tarii se mai imbogateste cu inca o cadana. Cam batrana dar buna de plimbat prin targ sa aiba socialdemocratia material de laba.
Ciuvica joaca in over time, e peste tot, in apa, in aer si pe sol,el si Bogdan Chirieac sunt patrunjelul din ciorba de dude a sistemului , "Vocea Romaniei for dummies", aceste prelungiri suculente ale antibasismului de carnaval . L-au tinut cald ani de zile, prin propaganda tocata zilnic . Fara ei, Basescu n-ar fi fost el, ar fi devenit o umbra domestica, "another brick in the wall". Acum intelegeti cum, si de ce, l-au invins serviciile pe Emil Constantinescu .

PS: Ponta despre ce a dat sau nu a dat UDMR. Apel pt telespectatori - nu se uita la toti nebunii care urla noaptea la televizor! = Niste nationalisti, a mai zis Ponta!@  

No comments :